Jobbsøker

Jobbsøker

Skrevet av: Øyvind Rognli         Dato: 07.02.20 12:42

RSK Vest-Finnmark er et regionalt samarbeidskontor for oppvekstsektoren og representerer kommunene Måsøy, Nordkapp, Hasvik, Loppa, Hammerfest og Alta. Regionen har et stort behov for flere barnehagelærere, lærere og skoleledere. Du er velkommen til å søke jobb i en spennende region med mange fordeler og varierte muligheter. Er du den rette?Kjenn på været. Opplev fire årstider, utforsk svært vakker og variert natur, fra vidde til fjell, fra hav, fjord, elv og til sjø.
Opplev midnattssol og nordlys, varme og kulde og et utfordrende og givende yrke. Oppdag byene Honningsvåg, Alta og Hammerfest eller mindre tettsteder som Øksfjord, Havøysund, Breivikbotn eller andre deler av regionen.  


Ledige stillinger:

Her er oversikt over ledige stillinger i regionen: Ledige stillinger i Vest-Finnmark
Ledige stillinger i oppvekstsektoren i regionen. Akkurat nå, 74 ledige stillinger: Ledige stillinger oppvekst Vest-Finnmark

Fordeler:
Om du bor og arbeider som barnehagelærer eller lærer i Finnmark, vil du årlig få slettet inntil 25 000 kroner av ditt studielån. Grunnskolelærere får avskrevet ytterligere 20 000, altså årlig inntil kr. 45 000. Fra og med 2023 vil ordningen bli enda bedre. Les mer om de gode ordningene her.  

Regionen har fantastiske muligheter for jakt, fiske og toppturer, året rundt. Du vil også ha muligheten for en rimelig inngang til boligmarkedet hvis du bor og arbeider i regionen. Området byr på både urbane aktiviteter i byene og en mer rolig tilværelse i distriktene. Man har større mulighet til å tilbringe mer tid til fritid og familieliv. Regionen har et rikt kulturtilbud, både i byene og distriktene, og Oslo trenger ikke å være lenger borte enn ca. 1 time og 50 minutter. Til Tromsø tar det ca. 25 minutter med fly. 

Området har naturperler som Nordkappklippen, Altaelva, Repparfjordelva, Finnmarksvidda, Øksfjordjøkulen, Sørøya og Arctic View på Havøygavlen. Man kan dra på snøskutersafari, skitur fra fjellstue til fjellstue over finnmarksvidda, øyhopping ute ved kysten eller en nordlystur til fots. En randonee-tur opp en av de mange fjellene i området er heller ikke å forakte. Fiskemulighetene er rikfoldig, både i elv, hav og vann, og du er nærmest sikret god fangst. En kajakktur innover fjordene eller rundt øyene er bare helt fantastisk.

Jobb som lærer:
Skolene i regionen har fokus på kompetanseutvikling og arbeider for å ha høyt kvalifiserte lærere til enhver tid. Målet er at alle elever i regionen skal ha kvalifiserte lærere. Regionen er i full gang med fagfornyelsen, som innføres høsten 2020. Elevenes læringsmiljø er høyt prioritert. En utfordrende lærerjobb i regionen vil bidra til at studielånet ditt er slettet etter få år!


Jobb som barnehagelærer:
Barnehagene i regionen har blant annet fokus på tidlig innsats, språk, sosial kompetanse, livsmestring og helse. Kommunene i regionen arbeider for å øke pedagogtettheten i barnehagene. En utfordrende barnehagelærerjobb i regionen vil bidra til at studielånet ditt er slettet etter få år!

Mer om den enkelte kommune i regionen:Måsøy

Hasvik


Loppa
Nordkapp

Hammerfest

AltaFilmer fra regionen, bli barnehagelærer eller lærer i Finnmark: RSK Vest-Finnmark

RSK Vest-Finnmark er et samarbeid mellom følgende kommuner

Loppa
Alta
Nordkapp
Hammerfest
Måsøy
Kvalsund
Hasvik

 

Kontakt

Øyvind Rognli
Kontorleder RSK Vest-Finnmark
E-post: oyvrog@alta.kommune.no  
Mobil 916 89 195 

Postadresse            

RSK Vest-Finnmark
co /Alta kommune
Pb 1403
9506 Alta  

Om RSK Vest-Finnmark

RSK Vest-Finnmark er et samarbeidsorgan for skole- og
barnehagesektoren i 7 kommuner i Finnmark. Kommunene
er Hasvik, Loppa, Alta, Kvalsund, Hammerfest, Måsøy
og Nordkapp.

Siden er designet av Christer Dahlslett og utviklet av K2 Solutions AS