Jobbsøker

RSK Vest-Finnmark er et regionalt samarbeid for skole- og barnehagesektoren og representerer kommunene Måsøy, Nordkapp, Hasvik, Loppa, Hammerfest og Alta. Regionen har stort behov for flere barnehagelærere og lærere. Det er også behov for flere styrere, pedagogiske ledere og skoleledere.

Den rette er velkommen til å søke jobb i en spennende region med mange fordeler og varierte muligheter.

Kjenn på været. Opplev fire årstider, utforsk svært vakker og variert natur, fra vidde til fjell, fra hav, fjord, elv og til sjø. Opplev midnattssol og nordlys, varme og kulde og et utfordrende og givende yrke. Oppdag byene Honningsvåg, Alta og Hammerfest eller mindre tettsteder som Øksfjord, Havøysund, Breivikbotn eller andre deler av regionen.

De fleste utlysningene over ledige stillinger i skole og barnehage skjer rundt februar hvert år – for kommende skole- og barnehageår. Men det utlyses også forløpende hele året når en stilling blir ledig.

Fordeler:

Om du bor og arbeider som barnehagelærer eller lærer i Finnmark, vil du årlig få slettet inntil 25 000 kroner av ditt studielån. Grunnskolelærere får avskrevet ytterligere 20 000, altså årlig inntil kr. 45 000. Fra og med 2023 vil ordningen bli enda bedre.

Regionen har fantastiske muligheter for jakt, fiske og toppturer, året rundt. Du vil også ha muligheten for en rimelig inngang til boligmarkedet hvis du bor og arbeider i regionen. Området byr på både urbane aktiviteter i byene og en mer rolig tilværelse i distriktene, mer man har større mulighet til å tilbringe mer tid til fritid og familie. Regionen har et rikt kulturtilbud, både i byene og distriktene, og Oslo trenger ikke å være lenger borte enn ca. 1 time og 50 minutter. Til Tromsø tar det ca. 25 minutter med fly.

Området har naturperler som Nordkappklippen, Altaelva, Repparfjordelva, Finnmarksvidda og Øksfjordjøkulen. Man kan dra på snøskutersafari, skitur fra fjellstue til fjellstue over finnmarksvidda eller en nordlystur til fots. Fiskemulighetene er rikfoldig, både i elv, hav og vann, og du er nærmest sikret god fangst.

Ledige stillinger:

Her er oversikt over alle ledige stillinger i regionen: Ledige stillinger i Vest-Finnmark
Ledige stillinger i oppvekstsektoren i regionen. Akkurat nå er det 81 ledige stillinger innen oppvekstsektoren i regionen: Ledige stillinger oppvekst Vest-Finnmark

Jobb som lærer:

Skolene i regionen har fokus på kompetanseutvikling og høyt kvalifiserte lærere, relasjoner og elevenes læringsmiljø. En utfordrende lærerjobb i regionen vil også bidra til at studielånet ditt er slettet etter få år!

Jobb som barnehagelærer:

Barnehagene i regionen har blant annet fokus på tidlig innsats, språk, sosial kompetanse, livsmestring og helse. En utfordrende barnehagelærerjobb i regionen vil også bidra til at studielånet ditt er slettet etter få år!

Mer om den enkelte kommune i regionen:

Hasvik
Loppa
Måsøy
Nordkapp
Hammerfest
Alta