Kjære jobbsøker, opplev Finnmark!

Arbeider og bor du i Vest-Finnmark-regionen (Måsøy, Loppa, Hasvik, Nordkapp, Hammerfest, Alta) vil du få slettet 10%, inntil 25 000 kr, av ditt studielån, hvert år. Dette gjelder for alle stillinger. Arbeider du i tillegg som grunnskolelærer, vil du kunne få avskrevet ytterligere kr. 20 000, altså inntil kr. 45 000 av studielånet ditt, hvert år. Du blir kvitt studielånet ditt raskt, samtidig som du sitter igjen med unike opplevelser fra landets mest spennende region.                                        

Vest-Finnmark-regionen trenger flere barnehagelærere, lærere, pedagogiske ledere, skoleledere, styrere og fagpersoner innenfor PPT, barnevern og skolehelse. Hva med å bo og virke i en region proppfull av naturopplevelser, rett utenfor stuedøra, både sommer og vinter? Samtidig kan du nyte et fantastisk gourmetmåltid eller oppleve en unik kulturopplevelse i en av regionens byer og tettsteder.
LEDIGE STILLINGER I VEST-FINNMARK

Opplev Norges mest spennende region – Vest-Finnmark trenger flere fagutdannede!

Kjenn på været. Opplev fire årstider, utforsk svært vakker og variert natur, fra vidde til fjell, fra hav, fjord, elv og til sjø. Opplev midnattssol og nordlys, varme og kulde og et utfordrende og givende yrke. Oppdag byene Honningsvåg, Alta og Hammerfest eller mindre tettsteder som Øksfjord, Havøysund, Breivikbotn eller andre deler av regionen.

De fleste utlysningene over ledige stillinger i skole og barnehage skjer rundt februar hvert år – for kommende skole- og barnehageår. Men det utlyses også forløpende hele året når en stilling blir ledig.

Fordeler:

Om du bor og arbeider som barnehagelærer eller lærer i Finnmark, vil du årlig få slettet 10% av ditt studielån, inntil kr. 25 000 kroner. Grunnskolelærere får avskrevet ytterligere 20 000, altså inntil kr. 45 000 hvert år. Fra og med 2023 vil ordningen bli enda bedre.

Regionen har fantastiske muligheter for jakt, fiske og toppturer, året rundt. Du vil også få muligheten til en rimelig inngang til boligmarkedet hvis du bor og arbeider i regionen. Området byr på både urbane aktiviteter i byene og en mer rolig tilværelse i distriktene, der man har større mulighet til å bruke mer tid på fritid og familieliv. Regionen har et rikt kulturtilbud, både i byene og distriktene, og Oslo trenger ikke å være lenger borte enn ca. 1 time og 50 minutter. Til Tromsø tar det ca. 25 minutter med fly.

Området har naturperler som Nordkappklippen, Altaelva, Repparfjordelva, Finnmarksvidda og Øksfjordjøkulen. Hva med en randonéetur opp på våre vakre fjelltopper? Man kan leie en snøskuter og dra på safari i utallige løyper, eller bare en skitur fra fjellstue til fjellstue over finnmarksvidda. Mange velger en fot- eller trugetur under et spektakulært nordlys. Dessuten er fiskemulighetene er fantastiske, både i elv, hav og vann, og du er nærmest sikret god fangst. Landets beste jaktterreng kan regionen også by på.

Ledige stillinger:

Her er oversikt over alle ledige stillinger i regionen: Ledige stillinger i Vest-Finnmark
Ledige stillinger i oppvekstsektoren i regionen. Akkurat nå er det 81 ledige stillinger innen oppvekstsektoren i regionen: Ledige stillinger oppvekst Vest-Finnmark

Jobb som lærer:

Skolene i regionen har fokus på kompetanseutvikling og høyt kvalifiserte lærere, relasjoner og elevenes læringsmiljø. En utfordrende lærerjobb i regionen vil også bidra til at studielånet ditt er slettet etter få år!

Jobb som barnehagelærer:

Barnehagene i regionen har blant annet fokus på tidlig innsats, språk, sosial kompetanse, livsmestring og helse. En utfordrende barnehagelærerjobb i regionen vil også bidra til at studielånet ditt er slettet etter få år!

Mer om den enkelte kommune i regionen:

Hasvik

Loppa

Måsøy

Nordkapp

Hammerfest

Alta